Nieuws

EUramp ook voor binnentoepassingen

Ons modulaire hellingbaansysteem de EUramp is primair bedoeld voor buiten, maar kan ook prima binnen worden toegepast.


Toegankelijk maken van GGD vaccinatie locaties

Vanwege de coronapandemie worden in veel bestaande gebouwen testlocaties en vaccinatie-locaties gerealiseerd. In veel gevallen wordt de toegankelijkheid van de locaties belemmerd door drempels en hoogteverschillen.

Extra brede hellingbaan

Voor een school in Rotterdam hebben wij een hellingbaan geleverd die extra breed moest zijn. Met standaard elementen van ons EUramp hellingbaan systeem hebben wij dit kunnen realiseren.


 

Leuningen voor conferentiehal

Voor één van onze klanten hebben wij voor een tijdelijke conferentiehal in Geneve naast een hellingbaan ook de trappen en een leuning voor de galerij langs het gebouw geleverd. Op deze manier vormt het een gezichtsbepalend gedeelte van het gebouw met een gelijkvormige uitstraling.


Veelzijdige oplossingen met het modulaire EUramp-systeem

Voor een Duitse klant hebben wij een speciaal buitenterras gemaakt met behulp van elementen van het EUramp-systeem. Het afwijkende loopvlak van antislip composiet vlonderplanken geeft het terras een fraaie uitstraling. Deze oplossing geeft de veelzijdigheid aan van ons modulaire hellingbaansysteem dat voor vele toepassingen geschikt is.

Weg met de drempel

EasyLivingProducts in Schoonhoven levert hulpmiddelen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Directeur Edwin Verheijen begon het bedrijf als exclusief importeur van Zweedse rolstoelhellingen.
 Ze worden nog gebouwd: panden met toegangen die een hoogteverschil hebben die met een rolstoel, rollator of looprek niet te overbruggen zijn.


Goedkope galerijverhoging

Sinds kort heeft EasyLivingProducts een nieuw type galerijverhoging in haar programma. Deze handige en betaalbare galerijverhoger van kunststof is speciaal bedoeld voor galerijflats. Het systeem kan desgewenst gemakkelijk en eenvoudig zelf worden geplaatst.

 


Nieuwe wet m.b.t. toegankelijkheid gebouwen

Bedrijven en overheidsinstanties moeten voortaan toegankelijk zijn voor gehandicapten. De Eerste Kamer heeft ingestemd met het gehandicaptenverdrag van de Verenigde Naties. Hierin zijn afspraken vastgelegd over een meer gelijkwaardige behandeling van gehandicapten.


Platform voor liftsysteem

Bij liftsystemen is er regelmatig behoefte aan een geschikt platform. Dankzij de optimale flexibiliteit is het modulaire EUplatform hiervoor bijzonder geschikt.

 


Verhuur hellingbaan systemen

De drempelplaten en hellingbanen van EasyLivingProducts zijn nu ook te huur. Heeft u tijdelijk een hellingbaan, rolstoel oprit of drempelplaat nodig dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Unieke antislip-eigenschappen hellingbaan

De hellingbaan systemen van EasyLivingProducts zijn uitgevoerd in strekmetaal. Daardoor biedt het loopoppervlak ongeevenaarde antislip-eigenschappen. Dit betekent optimale zekerheid en veiligheid voor de gebruiker in alle weerscondities.


Galerijverhogers voor Reco tijdelijke lift

In opdracht van Reco tijdelijk lift heeft EasyLivingProducts een systeem ontwikkeld voor het overbruggen van niveauverschillen bij onder meer galerijen van flats.


Hellingbaan voor TU-Eindhoven

Onlangs is een hellingbaan geleverd aan de TU-Eindhoven, type EUramp. De hellingbaan heeft een lengte van liefst 23 meter lang en voldoet volledig aan de eisen volgens Bouwbesluit en Handboek Toegankelijkheid.


Opvouwbare galerijverhoger

Voor één van haar klanten heeft EasyLivingProducts een opvouwbare galerijverhoger ontwikkeld. Op verzoek van de VVE van het betreffende appartementencomplex is gekeken naar de mogelijkheden van een galerijverhoger die kan worden weggeklapt. Op deze manier hebben andere bewoners zo min mogelijk last van de galerijverhoging.
De galerijverhoging is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Met slechts enkele handelingen is de verhoger uit te klappen en weer in te klappen. In ingeklapte toestand staat de verhoger tegen de balustrade en neemt zo nauwelijks ruimte in.


 

Mobiele hellingbaan op trolley

EasyLivingProducts heeft een nieuw product in haar programma mobiele hellingbanen geïntroduceerd. De hellingbaan op een trolley is een uniek product waarmee grotere hoogteverschillen tot liefst één meter tijdelijk kunnen worden overbrugd. Dankzij de trolley is de hellingbaan gemakkelijk te manoeuvreren. De hellingbaan is zo geconstrueerd dat deze zowel van boven als beneden kan worden opgezet. Toepassingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld entrees van kerken, hotels, restaurants en monumenten.


 

Reacties gesloten.