Veelzijdige oplossingen met het modulaire EUramp-systeem

Voor een Duitse klant hebben wij een speciaal buitenterras gemaakt met behulp van elementen van het EUramp-systeem. Het afwijkende loopvlak van antislip composiet vlonderplanken geeft het terras een fraaie uitstraling. Deze oplossing geeft de veelzijdigheid aan van ons modulaire hellingbaansysteem dat voor vele toepassingen geschikt is.

Het buitenterras is geplaatst bij een verzorgingshuis. Onder het terras zit een souterrain. Bij een passende oplossing was het van belang dat het souterrain voldoende licht van buiten zou krijgen. Als oplossing zijn een aantal betonnen kolommen geplaatst tot maaiveldhoogte. Daar bovenop is een 90 cm hoog terras gebouwd waarbij we gebruik hebben gemaakt van de platformdelen van het EUramp-systeem. Dankzij de dunne stalen poten wordt er in het souterrain nog veel buitenlicht toegelaten.

Het loopvlak is eveneens aangepast. Hier hebben we het standaard loopvlak van strekmetaal vervangen door vlonderplanken. Deze zijn van composiet-materiaal en hebben een antislip loopvlak. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hardhout behouden deze planken ook in natte weerscondities hun antislip-eigenschappen. De leuningen zijn weer standaard elementen van het EUramp-systeem.

Reacties gesloten.