Wandbeugels

Wandbeugels

Het programma wandbeugels biedt voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Er zijn diverse modellen leverbaar van eenvoudige en scherp geprijsde beugels tot mooi vormgegeven beugels met een luxe uitstraling. Ook kozijnbeugels behoren tot het leveringsprogramma. De producten zijn gemaakt van staal en zijn afgewerkt met een sterke kunststof coating in de kleur RAL9010.

Kozijnbeugel

Door de smalle flenzen zijn deze beugels uitermate geschikt voor toepassing op bijvoorbeeld deurkozijnen. De buisdiameter bedraagt 28 mm.

Leverbare maten: 37 – 64 cm

Wandbeugel “Economy Line”

Een eenvoudige  wandbeugel voor een scherpe prijs. De afgeronde vorm overgang van flens naar buis geeft een comfortabel gevoel. Door de ruime afstand tussen beugel en kozijn is er voldoende bewegingsvrijheid voor de hand tijdens gebruik. De buisdiameter bedraagt 28 mm en biedt een stevige grip voor de gebruiker.

Leverbare maten: 30 – 40 – 60 cm

Wandbeugel “Luxury Line”

Een mooi vormgegeven beugel, met een luxe uitstraling. De flenzen zijn uitgevoerd met een afdekring, waardoor de bevestigingsbouten aan het gezicht worden onttrokken. Door de ruime afstand tussen beugel en kozijn is er voldoende bewegingsvrijheid voor de hand tijdens gebruik. De buisdiameter bedraagt 32 mm en biedt een stevige grip voor de gebruiker.

Leverbare maten: 30 – 45 – 60 cm

Reacties gesloten.