Opklapbare toiletbeugel

De opklapbare toiletbeugel wordt naast he toilet gemonteerd en is een hulp voor het veilig gaan zitten en opstaan of bij het maken van een transfer. Het slimme design heef een aantal unieke ingebouwde functies. Zo is een toiletrolhouder ingebouwd die met één hand kan worden bediend. De beugel blokkeert in verticale positie en biedt daardoor altijd een veilige houvast voor de gebruiker. De gedempte beugelarm zorgt voor een zeer lichte bediening. Een ondersteuningspoot is optioneel leverbaar.Leverbare maten: 70 – 80 – 90 cm.

Ingebouwde toiletrolhouder

De toiletrolhouder is in het design van de arm opgenomen. Door de slimme vormgeving kan het toiletpapier met één hand worden afgerold en afgescheurd en kan de toiletrol met één hand worden vervangen. Ideaal voor mensen met een beperkte arm- of handfunctie.

Steunpunt in verticale positie beugel

De beugel vergrendelt automatisch in de opgeklapte stand zodat deze, ook in verticale positie, altijd gebruikt kan worden als stevig steunpunt. Door de ingevouwde veer gaat het op- en neer bewegen van de beugel bovendien zeer licht.

Ondersteuningspoot

In geval van een zwakke muur kan optioneel een ondersteuningspoot worden toegepast. De poot heeft een groot verstelbereik en is daarmee geschikt voor zowel normale als voor verhoogde toiletpotten.

Materiaal

Het product is vervaardigd uit staal en voorzien van een sterke kunststof coating in de kleur RAL9010.

Reacties gesloten.