Flexdrempel: beweegbare drempelhulp voor overbruggen van de buitendeurdrempel

Voor mensen met een beperkte mobiliteit is iedere drempel en ieder hoogteverschil vaak letterlijk een struikelblok. Voor vrijwel al dit soort situaties heeft EasyLivingProducts wel een passende oplossing.
Algemeen bekend is echter dat er voor de drempel van de buitendeur tot op heden geen oplossingen op de markt verkrijgbaar zijn. Probleem is de ingebouwde waterkering in de onderdorpel. Een noodzakelijk kwaad aangezien de waterkering niet kan worden verwijderd en daardoor permanent een potentieel struikelblok blijft. Een vaste drempelhulp biedt hier geen oplossing, omdat de buitendeur dan niet meer kan worden gesloten.
Met de Flexdrempel heeft EasyLivingProducts nu voor dit probleem een even eenvoudige als slimme oplossing ontwikkeld. De Flexdrempel is een beweegbare drempelhulp voor het overbruggen van de buitendeurdrempel. Nadat de deur is geopend kan de Flexdrempel worden opgeklapt tot op de waterkering. Zo wordt een vloeiende, drempelloze overgang gecreëerd. De Flexdrempel is een uitkomst wanneer u beperkt mobiel bent. Nu kunt u voortaan weer zelfstandig naar buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld weer zonder hulp van uw tuin genieten of lekker op het balkon gaan zitten. Kortom de Flexdrempel verhoogt uw zelfredzaamheid en geeft u de mogelijkheid om u zelfstandig vrijer te kunnen bewegen.

Universele oplossing

De Flexdrempel is een universele oplossing die primair is bedoeld voor montage op houten kozijnen. De Flexdrempel bestaat uit een beweegbaar drempelprofiel dat door middel van een geleidestang kan worden opgeklapt en neergeklapt. De set is universeel toepasbaar, zowel voor linksdraaiende als rechtsdraaiende deuren en is geschikt voor verschillende deurbreedtes. Tijdens de montage kan de set eenvoudig worden afgesteld op vrijwel iedere specifieke situatie.

Handmatige of elektrische bediening

Standaard wordt de Flexdempel geleverd met een handmatige bediening. Voor mensen met een beperkte handfuntie is optioneel een elektrische bediening leverbaar.

Duurzame materialen

De Flexdrempel wordt meestal buiten toegepast en is dus permanent onderhevig aan allerlei weersinvloeden. Om een lange levensduur te garanderen is de Flexdrempel daarom gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en roestvaststaal.

Aanvullende informatie:

animatie werking Flexdrempel op Youtube

filmpje gebruiksgemak van de flexdrempel op Youtube
brochure flexdrempel 

Reacties gesloten.