Douchezitting

Het speciale design van deze douchezitting zorgt voor een comfortabele zit, terwijl de douchezitting opgeklapt weinig ruimte inneemt. Door de slimme muurplaat is de zitting snel te monteren. De rugleuning kan zonder schroeven aan de zitting worden bevestigd. De modulaire opbouw maakt het mogelijk de zitting ook achteraf uit te breiden met een rugleuning en/of armleggers. Optioneel is een ondersteuningspoot leverbaar.

Modulaire opbouw

De douchezitting is modulair opgebouwd. Het zitje kan (ook achteraf) worden uitgebreid met een rugleuning, armleggers en een potenset.

Verkorte versie

In geval van een kleine doucheruimte is een speciale versie leverbaar met een verkorte zitting. De zitting heeft uitgeklapt een lengte van slechts 37 cm. Ook in opgeklapte situatie neemt deze douchezitting zeer weinig ruimte in.

Comfortabele zitting

De zitting en rugleuning zijn bekleed met PVC-doek. Dit is zacht en vorm zich volledig naar het lichaam. Een comfortabele zit is hiermee gegarandeerd.

Potenst

Indien de muur te zwak is, kan het douchezitje worden uitgebreid met een potenset. Deze is in hoogte verstelbaal, zodat het zitje altijd op de gewenste hoogte kan worden opgehangen. De potenset is ook geschikt voor het douchezitje met de verkorte zitting.

Materiaal

Het product is grotendeels vervaardigd uit staal dat is voorzien van een sterke kunststof coating in de kleur RAL9010.

Reacties gesloten.