Leuningen voor conferentiehal

Voor één van onze klanten hebben wij voor een tijdelijke conferentiehal in Geneve naast een hellingbaan ook de trappen en een leuning voor de galerij langs het gebouw geleverd. Op deze manier vormt het een gezichtsbepalend gedeelte van het gebouw met een gelijkvormige uitstraling.

Aan dit project werden hoge eisen gesteld wat betreft wet- en regelgeving. Niettemin is het ons gelukt om met ons standaard systeem volledig aan de regels te voldoen. EasyLivingProducts heeft een grote hellingbaan geleverd met een lengte van 20 meter. Verder hebben wij leuningen geleverd voor de galerij, alsmede de toegangstrap en een noodtrap.

De galerij met hellingbaan en trappen is door de omvang mede gezichtsbepalend voor de uitstraling van het gebouw. Door gebruik te maken van één gestandaardiseerd systeem voor alle 3 de toepassingen is een resultaat ontstaan met een gelijkvormige en strakke uitstraling.

EasyLivingProducts is gespecialiseerd in ontwikkeling en levering van hulpmiddelen waarmee de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd kan worden. Op het gebied van toegankelijkheid leveren wij een uitgebreid programma met producten als hellingbanen, mini-hellingbanen, drempelprofielen, drempeloplopen en mobiele oprijplaten, drempelbruggen en hellingbanen.

Reacties gesloten.