Hellingbanen (test)

De EUramp is een modulair systeem om hellingbanen te maken. Met standaardelementen kan voor vrijwel iedere situatie een passende hellingbaan worden gerealiseerd. Het systeem is gemakkelijk te installeren door een beperkt aantal elementen en door de slimme constructiedetails zoals telescopische poten en het “klik”-systeem voor de leuningen. Het antislip oppervlak van de helling zorgt voor optimale veiligheid in alle weerscondities.

Voordelen van het systeem

  • Maatwerk met standaard elementen
  • Zeer duurzaam
  • Snel op te bouwen en snel te demonteren
  • Loopvlak met unieke anti-slip eigenschappen in alle weerscondities
  • 100% herbruikbaar
  • Perfect geschikt voor verhuur

Overbrugbaar hoogteverschil

Met dit hellingbaan syteem kan een hoogteverschil tot maximaal 140 cm worden overbrugd. Neem voor het overbruggen van grotere hoogteverschillen contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Advies op maat

Dhdfthjdfgj erf djbgs hdiushd sidfhvsiudb iefhlsd kgkj glkdfg dkjfglkdfgjkejgh  dgslkg h

Montage

D ksfnb sdkjnbslfb dlkb sldkfbsbsdkj bskdbvdsbsdkj lkjb dfl 

Praktijktoepassingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Containerbouw

Particuliere woningen

Kantoor gebouwen

Appartementengebouwen

Advies op maat

Op zoek naar advies voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op!

Brochure

Voor meer informatie: download de brochure.

Specificaties

Overbrugbaar hoogteverschil
Met dit hellingbaan syteem kan een hoogteverschil tot maximaal 140 cm worden overbrugd. Neem voor het overbruggen van grotere hoogteverschillen contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Afmetingen
Standaard zijn er 2 breedtematen leverbaar: 90 cm en 130 cm tussen de afrijbeveiliging. Er zijn een aantal standaard sets leverbaar vanaf 170 cm tot en met 630 cm.

Hoge maximale belasting
De standaard belasting van de hellingbaan is 2 KN/m2. Optioneel is er een verzwaarde uitvoering leverbaar die bestand is tegen een belasting van liefst 4 kN/m2.

Telescopische ondersteuningspoten
Er wordt gebruik gemaakt van slechts één maat ondersteuningspoot nodig die traploos in hoogte verstelbaar is. De constructie werkt bovendien ruimtebesparend.

Anti-slip oppervlak
Het oppervlak van de EU-ramp is gemaakt van strekmetaal met een maaswijdte van 43 x 17 mm. Dit oppervlak biedt de beste anti-slip eigenschappen in alle omstandigheden.

Ergosoft leuningen met uniek kliksysteem
De Ergosoft leuningen hebben zijn er in 4 uitvoeringen en hebben alle een ergonomische vorm voor een prettige greep. Het gepatenteerde kliksysteem maakt het mogelijk de leuningen zeer snel te monteren of demonteren.

Optimale flexibiliteit
De EU-ramp is direct te combineren met:

Dit biedt een optimale flexibiliteit waardoor in vrijwel iedere situatie snel en probleemloos de perfecte oplossing kan worden gerealiseerd.

Bij het realiseren van oplossingen met het EUramp hellingbaan systeem volgen wij zoveel als mogelijk de normen volgens Bouwbesluit en Handboek Toegankelijkheid.

Reacties gesloten.